Villa Bodelaeke

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
55 beoordelingen
K.
Mevr. K. Bergsma
N.
Mevr. N. Thomas
Hoewel ik een flink aantal dingen niet kan eten (Pinda's, kokos, Lactose en varkensvlees), kreeg ik een fantastisch assortiment aan lekkernijen voorgeschoteld. Mijn complimenten aan de kok! Ook de gastvrouw die ons ontving heeft ons geweldig bedient. Ze stond in haar eentje in de bediening / spoelkeuken, maar daarvan merkte we geen nadelige gevolgen in de service. Chappeau voor deze vriendelijke, hardwerkende dame!
E.
Mevr. E. Dragt
Heerlijk gegeten in een relaxte sfeer met lounge muziek. We hebben een tijdje met de eigenaar gesproken en er zijn nog veel gave toekomstplannen, maar nog niet allemaal gerealiseerd. Zeker de moeite waard om te eten.

Locatie

Villa Bodelaeke
Jonenweg 5, 8355 CN, Giethoorn
8km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Villa Bodelaeke aan de rand van Giethoorn! Dankzij de bijzondere ligging dicht bij natuurgebied De Weerribben geniet je niet alleen van culinaire creaties. Door gebruik van de beste lokale producten is ieder gerecht een zalig kunstwerk. Gecombineerd met uitstekende service sta je hier voor een échte belevenis

Ook voor de grotere particuliere en zakelijke gelegenheden ben je hier aan het juiste adres. Zo organiseer je bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of bedrijfsevent in een fenomenale omgeving waarbij alles tot in de puntjes voor jou wordt geregeld.

Ervaar het zelf bij Villa Bodelaeke!