Landgoed Westerlee

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
502 beoordelingen
A.
Dhr. A. Boonstra
M.
Mevr. M. Zaan-Fuhler
J.
Dhr. J. Tuinman
wederom een heerlijke overnachting gehad. Aardig personeel, goed eten, heerlijke kamers en heerlijke relaxte sfeer. en natuurlijk het uitgereide ontbijt!

Locatie

Landgoed Westerlee
Hoofdweg 67, 9678 PH, Westerlee
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Landgoed Westerlee is een veelzijdig en authentiek landgoed met een breed scala aan mogelijkheden. Zo vind je hier een hotel, brasserie, voorhuis, vergaderruimtes en meer; perfect voor privégelegenheden, maar ook voor zakelijke diners. Ook kan je bij Landgoed Westerlee het ja-woord geven in het romantische bruidshuis dat voorheen diende als koetshuis.

Door de karakteristieke elementen, zoals de originele boerderijramen en vierkante binten van de voormalige Heerenboerderij, geniet je in een uniek kader van een klassieke en Frans-georiënteerde maaltijd. Begeef je op het voorhuis, geheel in Jugendstil-stijl uit 1910, of neem plaats bij de lichte en romantische serre. In de zomermaanden is het hier heerlijk toeven op het terras.

Ontdek het allemaal bij Landgoed Westerlee!

Hiernaast zie je de algemene openingstijden van Landgoed Westerlee, bekijk hier de afzonderlijke openingstijden voor de bar, het ontbijt, de lunch en high tea en het diner